Tammojen keinosiemennys

Toimimme myös keinosiemennysasemana ja meillä onnistuu tammojen keinosiemennykset kotimaan ja ulkomaan tuoresiirto-oreilla. Hoidamme tilalla asuvien tammojen siemennykset, mutta otamme myös ulkopuolisia tammoja siemennettäväksi.

Voit jättää tammasi meidän hoitoon ja hoidamme tamman ultraukset, tarvittavat muut hoidot sekä tietysti siemennykset. Siittolaeläinlääkärinämme toimii Johanna Sokka. Siemennyksistä huolehtii Riikka, joka on suorittanut siittola-avustajan koulutuksen hyväksytysti vuonna 2017 ja on tästä vuodesta lähtien hoitanut tammojen siemennykset tilalla. Kotimaansiirroille on löydetty hyvin kulkuväylät, vaikka matkahuollon yhteydet ovat koko ajan heikommat ja hankalammin järjestettäviä. Ulkomaan tuoresiirrot tulevat hyvin perille Vaasan lentokentän kautta.


HINNASTO

SIEMENNYSMAKSU 300€/kesä (maksuton palvelupaketti meillä asuville tammoille!)

Sisältää:

- Tammojen siemennykset koko kauden ajan (kausi alkaa huhtikuun tienoilla ja päättyy elokuussa)

- Siirtopakettien noudot ja palautukset

- Tämän kausimaksun lisäksi maksettavaksi tulee eläinlääkärinkulut ultrausten ja mahdollisten muiden hoitotoimenpiteiden osalta.


VUOROKAUSIHINTA 18€/vrk varsaton tamma ja 23€/vrk varsallinen tamma

Sisältää:

- Tammojen ja mahdollisten mukana olevien maitovarsojen täysihoito.

- Heinä ja/tai laidun sekä väkirehuina kaura, Black Horsen Balance ja Breeder sekä kivennäinen. Myös omat väkirehut mahdollisia ottaa mukaan.

- Avustaminen tamman ultrauksissa.


Hinnat sisältävät alv 24%